Gólzáporos döntetlent játszott felnőtt csapatunk

Megjelent: 2018. október 13.

Rendkívül sűrű hétvégén vagyunk túl, hiszen valamennyi csapatunk pályára lépett, ráadásul az erőviszonyok alapján rendkívül szoros ütközetek vártak a mieinkre. Ezúttal az Októberfesztre készülő U-11-es és U-13-as növendékeink nyitották a sort, akik szombat délután a Kőér utcában léptek pályára a Bozsik Program harmadik fordulójában. Az októberben szokatlan nagy meleg ezúttal rányomta a bélyegét a mérkőzések színvonalára, azonban a mieink jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból, és remek mérleggel zárták a tornát. U-11-es csapatunkból ezúttal Nagy Ábel nyújtott kiemelkedő teljesítményt, míg az U-13-asok legjobbjának hosszas tanakodást követően Attia Krisztofert választotta a szakmai stáb.

A szombati program záróakkordjaként felnőtt csapatunk a Goldball Parkban vizitált, mégpedig a középmezőnyhöz tartozó FC Immo PIFU vendégeként. A rendkívül szokatlan, 21 órás kezdési időpont és a két sarokkal arrébb zajló Fradi – Debrecen rangadó ellenére szép számú közönség előtt került sor a találkozóra, melyet a hazaiak kezdtek jobban, s első három helyzetükből kettőt értékesítettek is – mindkétszer Szabó Lajos volt eredményes. A második kapott gól után a mieink is rendezték soraikat, s szerencsére még a szünet előtt összejött a szépítés: a 41. percben Molnár zárt góllal egy látványos támadást. A második félidőt már jóval elszántabban kezdte a Puebla, ám mire feljegyezhettük volna, hogy érik az egyenlítés, egy védelmi megingást kihasználva Kelemen visszaállította a kétgólos különbséget. Ez azonban szerencsére nem törte meg csapatunk lendületét, akik öt perc alatt visszajöttek a mérkőzésbe, előbb Jóni, majd Molnár volt eredményes. A semleges nézők nagy örömére a hajrára fordulva sem hagyott alább a góleső: Ináncsi nyolc perccel újra megszerezte a vezetést a PIFU-nak, ám a szenzációsan futballozó Molnár Sándornak erre is volt válasza, így 4:4-es döntetlennel és pontosztozkodással zárult az összecsapás.

BLSZ IV., 2. csoport
6. forduló
FC PIFU ’04 – Puebla 13 FC 4:4 (Szabó 10′, 25′, Kelemen 50′, Ináncsi 82′, ill. Molnár 41′, 60′, 85′, Jóni 55′)
Goldball Park, 45 néző. Vezette: Válóczi.

Babulják Zoltán, vezetőedző: Sajnos az egész mérkőzés folyamán rohantunk az eredmény után, s végül a lelkesedésünk ajándéka egy pont lett, mellyel sokkal előrébb ugyan nem kerültünk a tabellán, de bebiztosítottuk helyünket a közvetlen élmezőnyben. A négy kapott gól rengeteg, a védekezésünkön sokat kell még javítanunk.