Ellenfeleket kapott U14-es csapatunk

Megjelent: 2021. augusztus 22.

Nem akármilyen riválisok ellen fejlődhetnek a Puebla növendékei, mutatjuk a 2021/22-es szezon sorsolását az U14-es korosztályban!

A felnőttek után U14-es csapatunk is ellenfeleket kapott az előttünk álló szezonra, Babulják Zoltán együttese a Budapest Bajnokság 2. csoportjában gyűjtögetheti a pontokat. A mieinknek tizenhárom kiváló gárdával kell felvenniük a versenyt, többek között a címvédő CsHC 94 SE, a tavalyi ezüstérmes Gázgyár, a legpatinásabb utánpótlásműhelyek között számon tartott Mészöly Focisuli, az Újpesti TE, valamint a Pénzügyőr is ebbe a csoportba kapott besorolást. Az erőviszonyokról előzetesen keveset tudni, ám abban látatlanban is biztosak lehetünk, hogy ezen a szinten már nem lesz könnyű mérkőzés, minden fellépésünk alkalmával vért kell izzadnunk majd a pontokért.

A mieink szeptember első hétvégéjén a Rubeolával kezdenek (a csömöri alakulat a futsal NB III-ból már ismerős lehet), a találkozót az Ikarus BSE mátyásföldi sporttelepén rendezik. A folytatásban hazai környezetben játszunk rangadót a Pénzügyőrrel, majd két idegenbeli ütközet zárja a szeptembert, előbb a Városgazda, majd a Mészöly ellen. Októberben többek között a Barca Academy gárdájával és a Gázgyárral is összecsapunk, míg novemberben Ócsára és Újpestre látogatunk. Az őszi szezon utolsó mérkőzését saját közönségünk előtt játszhatjuk, november 27-én jön a CsHC elleni derbi, tavasszal pedig fordított pályaválasztással mérik össze erejüket a csapatok.

A Puebla FS TFC szeptemberi mérkőzései:

09.04. Rubeola FC – Puebla FS TFC
09.11. Puebla FS TFC – Pénzügyőr SE
09.18. Városgazda UA – Puebla FS TFC
09.25. Mészöly Focisuli – Puebla FS TFC

A teljes sorsolás ide kattintva megtekinthető.