Babulják Zoltán bronzéremig vezette a régióválogatottat

Megjelent: 2022. június 12.

A Puebla Focisuli elnöke megtisztelő felkérésnek tett eleget szombaton, irányításával a Honvéd-MFA U11-es régióválogatott a harmadik helyen végzett a gyirmóti Pék Attila Emléktornán.

Kétségkívül jó visszajelzést ad az egyesületünkben zajló szakmai munkáról, ha edzőinkre a régióválogatottnál is számítanak, U14-es csapatunk trénere, Babulják Zoltán szombaton a Honvéd-MFA régió U11-es együttesét irányíthatta Gyirmóton. A Pék Attila Emléktornára az Ikarus BSE, a Monor SE, valamint az ESMTK is adott játékost a válogatottnak, amely még alakulóban van, a srácok mindössze egyetlen közös edzéssel tudtak készülni a rangos megmérettetésre.

Ennek ellenére – ahogyan a Honvéd-MFA oldala fogalmaz – csodát tettek a régió fiataljai, akik Babulják Zoltán irányításával a Mol Fehérvárt 1–0-ra, a Mosonmagyaróvárt 3–0-ra, a Haladást 6–0-ra (!) múlták felül a csoportkörben, csupán a Mészölytől szenvedtek szoros mérkőzésen 2–1-es vereséget. Az elődöntő és a bronzmérkőzés is büntetőkkel dőlt el, a Veszprém ellen alulmaradt a csapat, ám a Mészölyt legyőzte, így felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Szívből gratulálunk a régióválogatottnak és vezetőedzőjének, Babulják Zoltán elnök úrnak!