U-19-es csapatunk a döntőbe jutott a I. Teleki Ottó téli tornán

Megjelent: 2019. február 27.

A hétvégi felnőtt siker után, másnap U-19-es csapatunk játszotta a Teleki Ottó Nagypályás Emléktorna első elődöntőjét a Goldball FC csapatával, a Kőér utcában. Csapatunk eddigi veretlenül lejátszott mérkőzései bizakodásra adhattak okot, hiszen magabiztos győzelmeink mellett csupán egy döntetlen rontja kissé a statisztikát.

Puebla 13 FC U19 – Goldball ’94 FC 7:1 (3:1)

A jó erőkből álló Goldball ellen is magabiztosan, saját gyors játékunkat játszva kezdtük a mérkőzést, melyre az ellenfél nem igazán volt felkészülve. Így fordulhatott elő, húsz perc leforgása alatt kétgólos előnyre tettünk szert. Majd a szünet előtt még egy gyors gólváltás következett, ezzel pedig 3:1-es vezetéssel zártuk a félidőt. Eszes László remek érzékkel cserélt, így a második félidőben felpörgött a mieink játéka, és végül magabiztos, 7:1-es győzelemmel jutottunk a vasárnapi fináléba, ahol a Testvériség második csapata lesz az ellenfelünk.

Gólszerzőink: Sárközy Bence (4), Karacs András (2), Barta Gergely

Eszes László, vezetőedző: A mérkőzésen sportszerű ellenféllel találkoztunk. Ellentétben a két csapat csoportmérkőzésével, ezúttal nekünk sikerült az első helyzeteinket kihasználni. Ellenfelünk a szünet előtt egy kapu előtti kavarodásból szerzett góllal kissé ránk ijesztett, de ezen szerencsére sikerült hamar úrrá lennünk. Ezen a napon sokkal gyorsabban, és hatékonyabban játszottunk, mint az ellenfelünk, így megérdemelt győzelmet arattunk.