Tovább folytatódik felnőtt csapatunk menetelése

Megjelent: 2019. február 12.

Hétvégén folytatta szereplését felnőtt csapatunk a TNT torna utolsó fordulójában. Az már a korábbi meccseken eldőlt hogy az elődöntőbe bejutottak a srácok, csak az volt a kérdés az első vagy a második helyen. Ehhez a Kormányőr Blsz III. csapatát kellett legyőzni.

Kormányőr I. – Puebla FS 1-3 (0:2)

Gólszerzők: Gedai Gergő ill. Uzelman Tamás, Jóni Norbert, Babulják Zoltán

A Puebla az első félidő közepén megszerezte a vezetést, és a játékrész vége előtt meg is duplázta a nap rangadóján. A 2-0-s előny megnyugtatónak tűnt, de ennek ellenére a második félidőben is támadtak tovább, és meg is szerezték a 3. gólt is. A Kormányőrnek csak a szépítésre volt ereje. Teljesen megérdemelt Puebla siker született, és Babulják Zoltán csapat ezzel meg is nyerte a csoportot.

Puebla: Nagy Ákos, Brückner Gábor, Uzelman Tamás, Csuka Zsolt, Megyesán Péter, Jóni Norbert, Pék Bence, Ábrahám László, Molnár Sándor, Dankó Ákos, Csányi László, Cserék: Kiss Krisztián, Babulják Zoltán, Ábrahám Tamás
Babulják Zoltán vezetőedző: Jó iramú mérkőzésen talán ma játszottunk a legjobban ezen a tornán. Ez azért is biztató, mert az ifi csapatból (egyszerre játszottunk) senki nem tudott ezen a mérkőzésen szerepelni és a többiek is bizonyították hogy lehet rájuk számítani. Eddig jól alakul a felkészülésünk.