A szezon legjei – Puebla Top 5

Megjelent: 2022. február 15.

Összeállításunkban az őszi szezon legeredményesebb játékosával, legtöbb gólt hozó mérkőzésével, legnagyobb bravúrjával, legjobb találkozójával és legemlékezetesebb pillanatával foglalkozunk.

A szezon legeredményesebb játékosa minden sorozatot figyelembe véve Sárközy Bence, aki a futsal NB III-ban 17, a BLSZ II-es bajnokságban hat gólt szerzett. Második számú együttesünknél Jóni Norbert vitte a prímet, kiváló támadónk kilencszer volt eredményes.

A szezon legtöbb gólt hozó összecsapása a nagypályás bajnokságokat tekintve a Puebla II Siketek elleni találkozója volt. Babulják Zoltán és Megyesán Sándor tanítványai többek között Jóni öt és Demjén Attila három találatával 11–0-ra múlták felül vendéglátójukat.

A szezon legnagyobb bravúrját futsalosaink hajtották végre azzal, hogy december elején 3–1-re diadalmaskodtak a Mogyoród otthonában. A dobogós riválist egyedül Eszes László tanítványai tudták felülmúlni saját csarnokában, góljainkat Dreiszker, Salgói és Dankó szerezte.

A szezon legjobb találkozójának U14-es csapatunk RKSK elleni mérkőzését választottuk. Húsz perccel a vége előtt még háromgólos hátrányban voltunk, ám ekkor beindult a Pueblás gépezet, előbb Banner Luca, majd Babalola Tolani szépített, végül Kurucz Roland egalizált. A hajrában mindkét oldalon adódtak helyzetek, ám két perccel a vége előtt Banner eldöntötte a három pont sorsát, csapatunk így 5–4-es győzelmet aratott.

A szezon legemlékezetesebb pillanatát illetően U10-es csapatunk ezüstös menetelése kívánkozik a lista élére. A tavalyi Puebla Téli Torna csoportkörében korosztályos együttesünk megállíthatatlan volt, s bár a fináléban a Vasas jobbnak bizonyult, a második hely is hatalmas fegyverténynek számít.