Halálcsoportba került felnőttcsapatunk

Megjelent: 2022. július 23.

Fortuna ezúttal nem fogta a mieink kezét, bombaerős riválisok ellen kellene kiharcolnunk a bennmaradást a Budapest Bajnokság II. osztályában.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Budapesti Igazgatósága legújabb közlönyében ismertette a BLSZ II-es felnőttbajnokság csoportbeosztásait. A 28 csapatot két, egyaránt 14-es csoportra osztotta a szövetség, a bennmaradáshoz ezúttal is legalább két együttest kellene megelőzniük a mieinknek. Mint ismert, Eszes László tanítványai a legutóbbi idényben újoncként szerepeltek a budapesti másodosztályban, ahol huszáros hajrával sikerült meghosszabbítaniuk tagságukat.

Ha tavaly ilyenkor azt mondtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, ez most hatványozottan igaz, a sors(olás) szeszélye folytán ugyanis az erősebb csoportba került a Puebla. A tavalyi riválisok közül kilenc gárdával idén is találkozunk, továbbá pályára lépünk a másik csoportban harmadik helyen végző Újpesti Flotta, az élvonaltól búcsúzó MUN SE, valamint a BLSZ III-ból feljutó Zuglói Medvék és 33 FC ellen is.

A pueblafocisuli.hu erősorrendje:

1. Budai FC
2. Újpesti Flotta
3. Barca EH-Szent István
4. MUN SE

5. Kelen SC II
6. Pénzügyőr SE II
7. 33 FC
8. Hidegkúti SC
9. Puebla FS TFC
10. Nimród SE

11. Csepel UFC
12. Közterület SK
13. Zuglói Medvék SE
14. Budatétény SE