Elhalasztásra kerül az idei Téli Torna

Megjelent: 2022. december 7.

A Puebla Focisuli közleménye.

Kedves Sporttársak, Tisztelt Érdeklődők!

Szomorú hírt kell közölnünk, az idei Puebla Téli Torna rajtunk kívül álló okok miatt későbbi időpontban kerül megrendezésre. Egyesületünk több mint egy évtizedes fennállása alatt eddig soha nem fordult elő, hogy egy általunk megszervezett tornát elhalasszunk, nem vettük volna a szívünkre, ha anyagi, infrastrukturális vagy egyéb nehézségek miatt csalódást okozunk a gyermekeknek – elvégre értük csináljuk ezt az egészet.

Ezúttal azonban sajnos nem volt más választásunk, a rendezvénynek otthont adó tornateremben ugyanis a keddi testnevelés órán baleset történt, mely személyi sérülés mellett a parkettában is olyan komoly kárt okozott, amelyet néhány nap alatt képtelenség lenne helyreállítani. Szerdán délelőtt még reménykedtünk, felajánlottuk segítségünket a fenntartónak, ám a kárfelmérés után egyértelművé vált, hogy nem tudják bérbe adni a termet a hétvégén. Kerestünk természetesen alternatív megoldást, másik helyszínt is, de az utolsó pillanatban már sehol nem tudtak minket fogadni.

Mérhetetlenül csalódottak vagyunk a kialakult helyzet miatt, mert hónapok óta arra készülünk, hogy a Pünkösd Kupa és az Októberfeszt után ismét színvonalas tornát szervezzünk. Ezúton is elnézést kérünk a tornára nevező klubok játékosaitól, sportvezetőitől, illetve a rendezvényünk iránt érdeklődő szülőktől, szurkolóktól. A Puebla Téli Torna mára hagyománnyá vált, amelyet nem szeretnénk megszakítani, ezért kijelöltük az új időpontot, 2023. január 21-én és 22-én kerül sor a tornára.

Sportbaráti üdvözlettel,
Babulják Zoltán elnök és a szervezők