Tornagyőzelem és iskolajáték U11-eseinktől

Megjelent: 2022. december 18.

Szombaton hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a Szécsény Kupát, vasárnap délelőtt két mérkőzésen összesen 21 gólt szerezve győzött a téli futsalbajnokságban U11-es csapatunk.

Rangos tornára kapott meghívást U11-es csapatunk a Szécsényi VSE-től, amelyen a mieink és a házigazda mellett a BSE Palóc két csapata, a TJ Nenince, valamint a Talent 2019 együttese szerepelt a mezőnyben. A hat csapatos Szécsény Kupán mindenki mindenkivel találkozott, és az összesített ponttáblázat alapján hirdettek végeredményt. Korosztályos együttesünk rögtön egy rangadóval kezdett, izgalmas mérkőzésen 2–1-re nyert a BSE I-es számú csapata ellen. A győzelem nagy lökést adott fiataljainknak, hiszen a Szécsényt (2–0), a szlovákiai Nenincét (3–0), valamint a Talent együttesét (4–0) is kapott gól nélkül fektették két vállra. Az utolsó erőpróba a BSE II-es csapata ellen várt Kővári Tibor tanítványaira, s mivel a srácok ezt a mérkőzést is könnyedén, 7–0-ra hozták, hibátlan teljesítménnyel megnyerték a Szécsény Kupát. A torna gólkirálya Gunda Zalán lett, aki kilenc találatig jutott, azaz góljaink felét szerezte.

Korosztályos együttesünk a tornagyőzelem után vasárnap délelőtt már a fővárosban lépett pályára, elkezdődött ugyanis a téli futsalbajnokság, amelyben négy csoportra osztva, öt fordulón át zajlanak a küzdelmek. Elsőként a Városgazdával nézett farkasszemet U11-es csapatunk, amely a négy gólig jutó Gréczy Kristóf és a hármat szerző Benei Balázs vezérletével magabiztosan, 10–1-re nyert a nyitányon. A második vasárnapi mérkőzésen sem volt nehezebb dolga Kővári Tibor legénységének, a mieink kombinatív játékkal, szép támadásokat vezetve győzték le 11–0-ra a Csepel TC gárdáját, Gunda Zalán négy, Babalola Toluwa három alkalommal volt eredményes. Szép volt, fiúk, csak így tovább!