U14: Babulják gólja döntött, dobogón a Puebla!

Megjelent: 2019. október 30.

Szombat kora délután lépett pályára U14-es csapatunk a Budapest Bajnokság 9. fordulójában, ellenfelünk ezúttal a RAFC gárdája volt. Babulják Zoltán csapata parádés, 5-0-1-es mérleggel várhatta a találkozót, s a kilátogató szurkolók abban bíztak, hogy sikerül folytatni győzelmi sorozatunkat. Ellenfelünk az MLTC elleni döntetlennel, majd a Pasarét elleni sikerrel hangolt a rangadóra, melyen az előzetes erőviszonyok alapján a Puebla tűnt esélyesebbnek.

A héten történtek azonban nem sok jóval kecsegtettek, ugyanis három játékosunk is sérülést szenvedett, ám a kezdőcsapatban lehetőséget kapók kettőzött erővel léptek pályára, és az első félidőben a Puebla irányította a játékot. Helyzetek csak elvétve alakultak ki, azonban a játékrész végén Babulják Márk villant egyet, így a mieink mehettek előnnyel a szünetre. A második félidőben szerkezetet váltottak a vendégek, azonban a védelmünk remekül helytállt, a kontrákból pedig csapatunk előtt is adódtak lehetőségek. Ezek végül kimaradtak, ám egygólos előnyünket sikerült megőriznünk a lefújásig, így hősies küzdelemben újabb három ponttal gazdagodtunk.

BLSZ U14, 2. csoport
9. forduló
Puebla 13 FC – RAFC 1 – 0 (0 – 0)

Gólszerző: Babulják (35′)
Papírgyári pálya, 50 néző. Vezette: Jankovics

Babulják Zoltán, vezetőedző: A mai mérkőzés bizonyította, hogy jó úton jár a csapat. Sok helyzetet tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt, de az utolsó passzokat, lövéseket mindig elkapkodjuk. A dobogón vagyunk, de próbálunk tovább fejlődni.

A siker után jöhetett a jól megérdemelt pizzázás