Rangadó a koronavírus-járvány árnyékában

Megjelent: 2020. március 13.

A Magyarországot is érintő koronavírus-pandémia miatt alaposan átrendeződött a labdarúgó-bajnokságok versenynaptára: utánpótlásszinten sorra maradnak el a hétvégi mérkőzések, így U14-es és U15-ös együttesünk sem lép pályára a hétvégén. Csütörtökön érkezett a hír, hogy a fiatalabbik korosztályban a Pasarét FC törölte a Puebla elleni összecsapását, az pedig már korábban hivatalossá vált, hogy U15-ös csapatunk áprilisban játssza majd le soron következő mérkőzését, melyen az ASR Gázgyár lesz majd az ellenfél. Felnőtt csapataink mérkőzései megrendezésre kerülnek, azonban fontos információ, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata szerint a találkozókat zárt kapuk mögött kell lebonyolítani, csupán sportszervezetenként huszonöt fő (játékosok, stábtagok, valamint a hivatalos személyzet) lehet jelen a létesítményben.

 

BLSZ III: Puebla – Városgazda, 03.14. 14:30

Harmadosztályú csapatunkra rendkívül fontos mérkőzés vár szombaton kora délután, az Erdért elleni vereség után első tavaszi győzelmünk reményében fogadjuk a Városgazda együttesét. Ellenfelünk a 11. helyen áll a bajnokin táblázaton, de nem szabad legyintenünk a pestszentlőrinci alakulatra, ugyanis ősszel szoros mérkőzést játszottunk ellenük, s csupán az utolsó percben, Sárközy Bence találatával sikerült kiharcolnunk a győzelmet. A Városgazda ráadásul első mérkőzését játssza tavasszal, így várhatóan rendkívül motiváltan érkeznek majd a Papírgyári pályára, de a mieinket sem kell félteni, Nagy Ákosék ugyanis mindenképpen szeretnék kiköszörülni az idénynyitón elszenvedett csorbát. A találkozóra március 14-én, 14:30-as kezdettel kerül sor, a zárt kapuk miatt a Puebla Focisuli Facebook-oldalán élő közvetítéssel jelentkezünk majd.

 

BLSZ IV: Dini SE – Puebla II, 03.14. 20:00

Villanyfényes mérkőzést játszik második számú felnőtt csapatunk szombat este a Goldball Parkban, Eszes László tanítványai esélyesként lépnek pályára a Dini SE ellen. A mieink alapos erődemonstrációt tartottak ősszel, amikor hét góllal küldték haza ellenfelüket, ráadásul jó formában van a Puebla II, amely első tavaszi összecsapásán 4-1-re múlta felül az előzetesen esélyesebbnek tartott Egészség DSE gárdáját. A papírforma tehát zöld-fehér sikert ígér, bízunk benne, hogy ezt a pályán is sikerül majd érvényesíteniük a fiúknak.