Négy csapatunk is hazai környezetben lép pályára

Megjelent: 2021. április 22.

A hazai mérkőzések hétvégéje következik, NB III-as futsalcsapatunk csütörtökön, U14-es és felnőtt együttesünk szombaton, míg U16-os legénységünk vasárnap lép pályára.

Futsal: Puebla FS – JVSE Rosenberger (csütörtök, 20.30)

Két forduló van hátra az NB III-as bajnokságból, s bár az aranyéremért ádáz csata folyik a Rubeola és a Rabel Fanatic között, a középmezőnyben és az alsóházban a lényegi kérdések már eldőltek. A mieinknek matematikai esélyük még van a negyedik helyre, ehhez a soron következő mérkőzéseken aratott győzelem mellett az is kellene, hogy az Imperial vereséget szenvedjen a Bátonyterenyétől, az ötödik pozíciót pedig már korábban sikerült bebiztosítanunk. Újonc létére főként tavasszal remekül szerepelt Eszes László és Tápi Tamás együttese, amelyre csütörtökön papíron könnyebb mérkőzés vár, a nyolcadik helyezett JVSE gárdáját ősszel ötgólos különbséggel múltuk felül idegenben.

U14: Puebla FS – Kelen SC (szombat, 10.00)

Futsalosainkhoz hasonlóan U14-es csapatunk is esélyesként lép pályára a hétvégén, Babulják Zoltán tanítványai ugyanis a 13., utolsó előtti helyen álló Kelen SC együttesét látják vendégül a felújított Papírgyári Arénában. A mieink legutóbb négygólos hátrányból kapaszkodtak vissza a bajnokaspiráns Hidegkút otthonában, ám a három szerzett gól nem ért pontot, ezúttal azonban hasonló teljesítménnyel hármat is szerezhetnek fiataljaink. Lebecsülni semmiképp sem szabad riválisunkat, hiszen az visszájára sülhet el, koncentrált játékkal azonban őszhöz hasonlóan ezúttal is legyőzhetjük a Kelent.

Felnőtt: Puebla FS – Rákosligeti AC (szombat, 15.00)

A budapesti harmadosztályban vitézkedő csapatunk továbbra is versenyben van a feljutásért, a mieink 9-2-3-as mérleggel a tabella negyedik helyéről várhatják a folytatást. A pontokra égető szükségünk van, hiszen a Pueblán kívül az Újpesti Flotta, az RKSK, a CSUSE, valamint a 33 FC is pályázik az osztályváltásra, s csupán a legjobb négy csapat kezdheti a második vonalban a következő szezont. Eszes László legénysége szombaton akár a dobogóra is felkapaszkodhat, a Rákosligetet ugyanis ősszel már könnyedén, négygólos különbséggel múlták felül a mieink. Akkor hétszer is betaláltak támadóink, ezúttal pedig a remek formában lévő Karacs-Csuka duó szállíthatja a gólokat.

U16: Puebla FS – II. Kerület UFC (vasárnap, 10.00)

A hétvégi többi mérkőzésén reális esélyünk van a győzelemre, U16-osaink számára azonban a tisztes helytállás lehet az elsődleges cél, fiataljaink vasárnap a veretlenül listavezető II. Kerületet fogadják. Ellenfelünk tizenkét győzelem mellett csupán egyszer végzett döntetlenre, míg a mieink egyelőre nyeretlenek, a rossz sorozat pedig várhatóan nem a hétvégén fog megszakadni. A két csapat szezonbeli első találkozóján tizenötöt kaptunk a bajnokaspiránstól, jó lenne ezúttal tíz alatt tartani a mezőnyből kimagasló riválist.