Megjelent a Papírgyári Napló új száma!

Megjelent: 2022. szeptember 4.

Megjelent online magazinunk, a Papírgyári Napló legújabb, őszi lapszáma, amely ide kattintva ingyenesen letölthető.

Ízelítő a tartalomból:

  • Felnőttcsapatunk alapembere, Sztankó Dávid a Csepel NB III-as együttesében is meghatározó játékos volt, majd hároméves kihagyás után döntött úgy, hogy újra futballcipőt húz. Ezúttal az elhatározás hátteréről, a mentális nehézségekről, beilleszkedéséről, valamint a Puebla idei céljairól beszélgettünk vele.
  • U10-es csapatunk a nyári időszak legfontosabb tornáján, az egri Emerson-kupán a bronzéremért játszhatott, Kővári Tibor tanítványai szenzációs menetelés után a negyedik helyen végeztek a rangos tornán.
  • Több szempontból is sokat lépett előre U14-es csapatunk, amely fizikailag és taktikailag is készen áll az új idényre. A felkészülés kimondottan jól sikerült, így Babulják Zoltán együttese a tavalyinál merészebb célokat is kitűzhet maga elé.
  • Első számú felnőttcsapatunk a bánki edzőtábor után munkába állt, Eszes László együttese második idényét kezdi meg a BLSZ II-es bajnokságban. A gárda támadója, Karacs András elárulta, mit vár az új szezon első tíz mérkőzésétől.
  • Több poszton is bevethető játékossal erősített BLSZ II-es csapatunk. A 25 éves Huzián Renátó a legutóbbi idényt a Palota SE-nél töltötte, ahol húsz mérkőzésen tíz gólt szerzett, korábban pedig a Szendehely FC színeiben játszott a megyei élvonalban is. Bemutatjuk a Puebla új igazolását.
  • A BLSZ IV-ben szereplő Puebla II megerősödve, nagy célokkal vág neki az új idény küzdelmeinek. Második csapatunk a legutóbbi évadot a középmezőnyben, a hetedik helyen zárta, ám ezúttal minden adott ahhoz, hogy a dobogón végezzen.
  • A hagyományos napközis tábornak ezúttal is a Papírgyári pálya adott otthont, emellett fiataljaink kétszer is edzőtáboroztak Balatonfenyvesen, míg a felnőttek Bánkon kezdték el a felkészülést a BLSZ II-es bajnokságra.