Közlemény: két hétig felfüggesztjük az edzéseket

Megjelent: 2020. március 13.

A Puebla Focisuli hivatalos közleménye a koronavírus-pandémiával kapcsolatban

 

Tisztelt Játékosok, Szurkolók, Sportbarátok!

 

Bizonyára mindannyian értesültetek róla, hogy a koronavírus-pandémia miatt Magyarország Kormánya által életbe léptetett intézkedések alapján 2020. március 11. óta minden felnőtt labdarúgó-mérkőzés zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra, míg az utánpótlás-bajnokságok szünetelnek.

Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) főtitkára arról tájékoztatta a Puebla Focisulit, hogy visszavonásig a bajnoki mérkőzéseken sportszervezetünk részéről maximum 25 fő vehet részt. Ide tartoznak a találkozóra nevezett játékosok, stábtagok, a mérkőzésre delegált technikai személyzet, és az előzetesen regisztrált rendezői gárda. Ezúton megkérjük szurkolóinkat, valamint a játékosok hozzátartozóit, hogy ne kíséreljenek meg bejutni az adott mérkőzésnek otthont adó sporttelep területére, ellenkező esetben klubunk súlyos büntetésre számíthat a szövetségtől. Egyesületünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a kialakult helyzet ellenére sem maradjanak le a történésekről szurkolóink, így a kiemelt mérkőzéseket élőben közvetítjük a közösségi médiában.

Egyesületünk elnöksége úgy határozott, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel március 30-ig szünetelteti az edzéseket. Az MLSZ és a klubvezetés továbbá megkéri a Puebla Focisuli égisze alatt pályára lépő játékosokat, hogy a mérkőzések előtti, utáni kézfogásokat visszavonásig mellőzzék, ezzel is követve a higiéniára vonatkozó ajánlásokat.

 

Köszönettel,

A Puebla Focisuli vezetősége