A jubileumra megújult a Papírgyári Napló

Megjelent: 2021. augusztus 13.

Napra pontosan tíz esztendővel ezelőtt, 2011. augusztus 12-én alapították egyesületünket, a pesterzsébeti Puebla Focisulit. Leírhatatlanul hálásak vagyunk mindenkinek, aki fennállásunk első évtizede során hozzájárult folyamatos növekedésünkhöz, támogatott bennünket céljaink elérésében.

Az elmúlt tíz évben több száz gyermeknek biztosítottunk sportolási lehetőséget, tanítottuk meg a labdarúgás alapjait, hogy a Papírgyári gödörből kikerülve a pályán és az életben is megállják a helyüket. Büszkék vagyunk a Puebla család erejére, az összetartó közösségre, és a közösen elért sikerekre.

Legyen ez a hét az ünneplésé: szombaton és vasárnap Debrecenben, a rangos Karnevál Kupán lépnek pályára fiataljaink, péntektől pedig elérhető online a Papírgyári Napló legújabb száma. A jubileum alkalmával új köntösbe öltöztetett klubmagazin a megszokott színes tartalommal várja szurkolóinkat, akik ezúttal középhátvédünkkel, Dreiszker Vilmossal olvashatnak nagyinterjút, de Babulják Zoltán értékelését, a szezon és a táborok legjobb pillanatait, valamint tornáink beszámolóját is megtalálják a lapban.

A Papírgyári Napló legújabb, nyári száma ide kattintva ingyenesen letölthető.