Kezdődik a VIII. Októberi Futballfesztivál!

Megjelent: 2019. október 22.

Elérkezett a nagy nap, október 23-án, szerdán 9 órától Magyarország legjobb fiatal tehetségei veszik birtokba a Papírgyári pályát. Összeszedtünk néhány fontos információt, amire érdemes figyelniük azoknak, akik szeretnének részt venni Dél-Pest legnagyobb futballfiesztáján.
A rendezvény reggel 9 órakor kezdődik a hivatalos megnyitóval, és várhatóan 18:30-ig tart, a kapuk 8:30-kor nyílnak a nagyközönség számára.
Az Októberfeszt helyszíne a Papírgyári pálya (1215 Budapest, Duna utca 42.), rendezői a Puebla Focisuli és a Csep-Gól FC.
Délelőtt 9 órától között kerül sor az U7-esek tornájára (eredményhirdetés 13 órakor), valamint az U11-esek küzdelmeire (eredményhirdetés 14 órakor).
Délután 14 órától következnek az U9-es és az U13-as korosztály képviselői (eredményhirdetések 18 órától).
A mérkőzések két pályán zajlanak majd, a versenybíróság, valamint az információs sátor a centerpálya szomszédságában lesz felállítva.
Az öltözői folyosó a csapatok számára van fenntartva, azonban a büfé a szurkolók kiszolgálásáról is gondoskodik majd a rendezvény teljes ideje alatt.
Lezárásokra és útkorlátozásokra nem kell számítani, azonban a parkolóhelyek hamar betelhetnek, ezért javasoljuk a helyszín tömegközlekedéssel történő megközelítését (Papírgyár autóbuszmegálló).
A rendezvény látogatásával a néző beleegyezik, hogy a torna során felvételek készülhetnek.
Sportszerűtlen szurkolás esetén az adott csapat szankcionálását, esetleges kizárását rendelheti el a versenybíróság.
A VIII. Októberi Futballfesztiválra a belépés INGYENES!

U7-es korosztály (9 órától)

U9-es korosztály (14 órától)

U11-es korosztály (9 órától)

U13-as korosztály (14 órától)