Futsalosaink is elkezdik

Megjelent: 2021. szeptember 28.

Szerda este a teremben is elrajtolnak a bajnoki küzdelmek, a Puebla futsalcsapata a Csömör otthonában lép parkettre a szezonnyitón.

Egy hónappal a nagypályás rajtot követően a regionális futsalbajnokság (NB III) is kezdetét veszi, csapatunk szerda este Csömörön kezdi meg szereplését az új szezonban. Az idei kiírásban tizenkét együttes verseng majd egymással, a mérkőzéseket hétközi játéknapokon rendezik majd, heti rendszerességgel. Hazai pályaként a Kistarcsai Városi Sportközpontot jelöltük meg, ahol kifogástalan infrastrukturális feltételek várják játékosainkat, míg a szurkolók számára lelátó áll rendelkezésre. Az első három bajnokink alkalmával ugyanakkor idegenben lépünk pályára, először október 18-án, 20.30-as kezdettel leszünk pályaválasztók, a hazai mérkőzések pedig a folyatásban is hétfőnként kerülnek lejátszásra.

Ami a mezőnyt illeti, a tekintélyt parancsoló győzelemmel rajtoló Mogyoród mellett a két újpesti csapat, a Dunakeszi, a Hidegkút és a TFSE is odaérhet a dobogós helyek valamelyikére, az erőviszonyok ismeretének hiányában ugyanakkor egyelőre korai lenne részletesebb esélylatolgatásokba bocsátkozni. Annyi bizonyos, hogy hétről hétre nagy csaták, remek erőfelmérők várnak fiatal csapatunkra, melynek gerince a BLSZ II-ben vitézkedő együttesre épül, a kispadról pedig az új szezonban is Eszes László irányítja majd a srácokat.

Szeptember 29-én, szerdán 21 órakor véget ér a várakozás, végre útjára indul a labda, a Puebla a Csömör otthonában vendégszerepel az első fordulóban. Jövő kedden Csomádra látogatunk, szintén az éjjeli baglyok számára kedvező időpontban, 21.15-től játszunk majd, majd egy hétre rá a Dunakeszi vendégei leszünk. A már említett első kistarcsai ütközet alkalmával a Zebegény lesz az ellenfelünk, az utolsó októberi bajnoki mérkőzésünket pedig a Hidegkút otthonában vívjuk majd. Novemberben öt mérkőzés is vár legényeinkre, sorrendben a Rákospalota, a két újpesti alakulat, a Csak a Csel SE, valamint a TFSE ellen, az őszi szezont pedig december 6-án, a Mogyoród elleni rangadó zárja majd. Hajrá futsal, hajrá Puebla!

A Puebla teljes őszi menetrendje ide kattintva megtekinthető.